• Έχετε κάποια ερώτηση;
  • Phone: +30 26510 48041
  • Email: info@step-epirus.gr
Stay Connected:

Παροχές Θερμοκοιτίδας

Η Θερµοκοιτίδα είναι χώρος αρχικής εγκατάστασης, υποδοχής και λειτουργίας για τις νέες ή υπάρχουσες επιχειρήσεις. Ο σκοπός της Θερµοκοιτίδας είναι η στήριξη της εγκατεστηµένης επιχείρησης σ' όλα τα επίπεδα ώστε σε σύντοµο χρονικό διάστηµα να µπορέσει να επιτύχει το αρχικό επιχειρηµατικό της πλάνο και να προσδιορίσει τους νέους επιχειρηµατικούς στόχους. Αυτή την περίοδο είναι εγκατεστηµένες στη Θερµοκοιτίδα του ΕΤΕΠΗ 18 επιχειρήσεις, και 2 δοµές. Κάθε Θερµοκοιτίδα διαθέτει µοντέρνο συµβατικό (γραφεία, βιβλιοθήκες, ερμάρια) και ηλεκτρονικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτής δικτύου, fax). Οι εγκατεστηµένες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται κυρίως στους τοµείς υπηρεσιών πληροφορικής, βιοτεχνολογίας, βιοιατρικής και παροχής υπηρεσιών.

Οι εγκατεστημένες επιχειρήσεις έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

1. Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

2. Πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο στις αίθουσες συνεδριάσεων και το αμφιθέατρο.

3. Ενημέρωση για δραστηριότητες και αναζήτηση συνεργατών (δικτύωση), εγκατεστημένων εταιριών σε Τεχνολογικά Πάρκα που είναι μέλη του IASP και άλλες Θερμοκοιτίδες εντός και εκτός Ελλάδος.

4. Δωρεάν χρήση αιθουσών συνεδριάσεων και των εποπτικών μέσων.

5. Προβολή και προώθηση των δραστηριοτήτων των φιλοξενουμένων μέσω του δικτυακού τόπου, των κοινωνικών δικτύων, των ενημερωτικών δελτίων, των δελτίων τύπου και των αναρτήσεων  ανακοινώσεων εντός του κτηρίου του ΕΤΕΠΗ.

6. Χρήση φωτοτυπικού και άλλων εποπτικών μέσων.

7. Χρήση εσωτερικού τηλεφωνικού δικτύου.

8. Χρήση λογοτύπου του ΕΤΕΠΗ.

9. Χρήση χώρου στάθμευσης.

10. Πρόσβαση σε λοιπές υπηρεσίες με ειδική προνομιακή τιμολόγηση.

Click to listen highlighted text!