• Έχετε κάποια ερώτηση;
 • Phone: +30 26510 48041
 • Email: info@step-epirus.gr
Stay Connected:

∆ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Δραστηριότητες

 1. Θερµοκοιτίδα Επιχειρήσεων
 2. ∆ιασύνδεση Έρευνας – Παραγωγής
 3. Ενηµέρωση – ∆ιάχυση Πληροφορίας
 4. Ενοικίαση Χρήσης Χώρων
 5. Υπηρεσίες ∆οµών Στήριξης
 6. Συµβουλευτικές Υπηρεσίες
 7. Εργαστήριο Υλικών

Θετικά Αποτελέσματα και Συνεργασίες

 1. Το 2007 το ΕΤΕΠΗ βραβεύτηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης µε το πρώτο βραβείο αριστείας στο πλαίσιο υποστήριξης και ενίσχυσης µικροµεσαίων επιχειρήσεων.
 2. Το 2008 το ΕΤΕΠΗ πήρε το πρώτο βραβείο για το Πρότυπο Καινοτόμο Σχέδιο Ανάπτυξης Πωγωνίου-Καλαμά-Μουργκάνας.
 3. Από το 2012 συνδιοργανώνει µε το Πανεπιστήµιο Ιωαννίνων {Μονάδα Καινοτοµίας και Επιχειρηµατικότητας της ∆οµής Απασχόλησης και Σταδιοδροµίας (∆ΑΣΤΑ) και το Γραφείο ∆ιαµεσολάβησης του Π.Ι} την Πρωτοβουλία Εξωστρεφούς Καινοτοµίας και Επιχειρηµατικότητας «Οδύσσειες Καινοτοµίας» µε σκοπό την υποστήριξη των νέων επιστηµόνων στη µετατροπή των ερευνητικών αποτελεσµάτων τους σε προϊόντα και υπηρεσίες και την στήριξη αυτών στο επιχειρείν.
 4. Το 2014 το Επιστηµονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου µε το Πανεπιστήµιο Ιωαννίνων συµµετείχαν στον ∆ιαγωνισµό Ευρωπαίκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηµατικότητας 2014 και βραβεύθηκαν στην κατηγορία προώθησης της επιχειρηµατικότητας εκπροσωπώντας την χώρα στον Ευρωπαϊκό ∆ιαγωνισµό.
 5. Από το 2014 έως και το 2015 το Επιστηµονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου µε το Πανεπιστήµιο Ιωαννίνων – Επιτροπή Ερευνών (Ειδικός Λογαριασµός Κονδυλίων Έρευνας Π.Ι.) υλοποίησαν µε επιτυχία το Έργο «Μονάδες Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ» στο Πλαίσιο της Πράξης «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη και ∆ιάδοση του Ανοιχτού Λογισµικού».
Click to listen highlighted text!