• Έχετε κάποια ερώτηση;
  • Phone: +30 26510 48041
  • Email: info@step-epirus.gr
Stay Connected:

Blog Default

17 Φεβρουαρίου, 2021

SymAgro

H SymAgro είναι η εταιρεία, που έφερε το ιπποφαές και την καλλιέργεια του στην Ελλάδα, ενώ εξειδικεύεται και σε άλλες εναλλακτικές καλλιέργειες, όπως της τρούφας, του μύρτιλου, των φαρμακευτικών μανιταριών, της κρανιάς, της αρόνιας και άλλων.

17 Φεβρουαρίου, 2021

SenseWorks

Η εταιρεία SenseWorks ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται σχετικά με την έρευνα και ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων με την μορφή ολοκληρωμένων ασυρμάτων και ενσύρματων δικτύων αισθητήρων. Βασικός στόχος της εταιρίας είναι ο σχεδιασμός και υλοποίηση λύσεων συλλογής, μεταφοράς, αποθήκευσης, επεξεργασίας και οπτικοποίησης πληροφοριών από ασύρματους και ενσύρματους αισθητήρες, με γνώμονα το περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό όφελος

21 Σεπτεμβρίου, 2017

Mokaal

Η mokaal είναι μια startup που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν και αντιλαμβάνονται τις υπηρεσίες τοποθεσίας στον εκάστοτε τομέα δραστηριότητας.

20 Σεπτεμβρίου, 2017

Neuron Energy

H Neuron Energy Solutions είναι μια start-up εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα των έξυπνων πληροφοριακών συστημάτων για εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Υιοθετώντας προηγμένες τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και διαδικτύου (Web 2.0),

20 Σεπτεμβρίου, 2017

Νώσις

Η ΝΩΣΙΣ είναι μία Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων που εξειδικεύεται στη διαχείριση (project management) συγχρηματοδοτούμενων έργων, στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων Συστημάτων Διαχείρισης, στη διεξαγωγή Ερευνών Αγοράς, στις Μελέτες Αναδιοργάνωσης, καθώς και στην υποστήριξη συστημάτων διαχείρισης μέσω καινοτομικών cloud εφαρμογών.

Click to listen highlighted text!