• Έχετε κάποια ερώτηση;
  • Phone: +30 26510 48041
  • Email: info@step-epirus.gr
Stay Connected:

Blog Default

23 Φεβρουαρίου, 2021

P&I Pure HR

Η P&I Ελλάς ΕΠΕ, ως θυγατρική της P&I Personal & Informatik AG της κορυφαίας εταιρείας λογισμικού, έχει ως κύρια δραστηριότητα την εξέλιξη, βελτίωση, ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού που αποτελούν προϊόντα της μητρικής εταιρείας. Η P&I πλατφόρμα είναι μια καινοτόμα και πρωτοποριακή πλατφόρμα λογισμικού η οποία προσφέρει μοναδικές και επαναστατικές λύσεις σε σύγχρονες διαδικασίες σύγχρονης διαχείρισης ανθρώπινων

23 Φεβρουαρίου, 2021

Νώσις

Η ΝΩΣΙΣ είναι μία Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων που εξειδικεύεται στη διαχείριση (project management) συγχρηματοδοτούμενων έργων, στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων Συστημάτων Διαχείρισης, στη διεξαγωγή Ερευνών Αγοράς, στις Μελέτες Αναδιοργάνωσης, καθώς και στην υποστήριξη συστημάτων διαχείρισης μέσω καινοτομικών cloud εφαρμογών.

23 Φεβρουαρίου, 2021

Niki Digital Engineering

Η εταιρεία ΝΙΚΙ Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1994 στον Κατσικά Ιωαννίνων από τον Δρ. Δημήτρη Βαρτζιώτη και δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων με στρατηγικούς πελάτες από την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία και αεροδιαστημική.

23 Φεβρουαρίου, 2021

Neuron Energy

H Neuron Energy Solutions είναι μια start-up εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα των έξυπνων πληροφοριακών συστημάτων για εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Υιοθετώντας προηγμένες τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και διαδικτύου (Web 2.0),

23 Φεβρουαρίου, 2021

Mokaal

Η mokaal είναι μια startup που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν και αντιλαμβάνονται τις υπηρεσίες τοποθεσίας στον εκάστοτε τομέα δραστηριότητας.

23 Φεβρουαρίου, 2021

Future Intelligence

Η εταιρεία με ονομασία «Future INtelligence ΕΠΕ» είναι μια ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στους κλάδους της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Τα αντικείμενα ενασχόλησης είναι η έρευνα, η ανάπτυξη και η ανάπτυξη υπηρεσιών πληροφορικής και δικτυοκεντρικών-τηλεπικοινωνιακών συστημάτων.

23 Φεβρουαρίου, 2021

GE Scientific

H επιχείρηση GE Scientific δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας εξειδικευμένων ιατρικών προϊόντων και συστημάτων καθώς και στη παροχή επιστημονικών συμβουλών και τεχνικών υπηρεσιών γενικά επί θεμάτων που άπτονται το πεδίο της Βιοϊατρικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

23 Φεβρουαρίου, 2021

Dicon

Η εταιρεία DICON ιδρύθηκε το 1999 στα Ιωάννινα με κύριο τομέα ενασχόλησης την παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίων στον τομέα της πληροφορικής. Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες – νομικά πρόσωπα ιδιωτικού – δημοσίου δικαίου με πολλαπλές ανάγκες μηχανογράφησης και τεχνικής υποστήριξης, αλλά φυσικά και σε ιδιώτες με ιδίου αντικειμένου ανάγκες.

23 Φεβρουαρίου, 2021

Medical Statistics

Η MedicalStatistics δραστηριοποιείται στη χώρο της έρευνας από το 2007. Έργο της αποτελεί η αξιόπιστη και ολοκληρωμένη στατιστική ανάλυση δεδομένων, κυρίως από το χώρο της υγείας.Στόχος της MedicalStatistics είναι η πλήρης υποστήριξη σε όλα τα στάδια της διεξαγόμενης έρευνας και η εμπέδωση της ερμηνείας των αποτελεσμάτων.

23 Φεβρουαρίου, 2021

Infocape

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών υγείας και στοχεύει κυρίως στην παροχή τεχνολογικών και καινοτόμων λύσεων σε ιδιώτες παρόχους υπηρεσιών υγείας. Σε πρώτο στάδιο η εταιρεία στηρίζεται στην εγκατάσταση και συντήρηση του NetMed360, μία πλατφόρμα διαχείρισης ασθενών, το οποίο έχει αναπτύξει η ίδια σε συνεργασία με την Κυπριακή Infocape LTD σε ακτινολογικές κλινικές, όπως

Click to listen highlighted text!